Samorządowa Marka Roku

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Aktualności

Aktualności

23 listopada w Sangate Hotel Airport w Warszawie odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Uroczystość w znakomity sposób poprowadzili Dorota Gardias oraz Krzysztof Ibisz. Zgromadzonych gości powitał gospodarz wieczoru Pan Robert Składowski – Prezes Ogólnopolskiej Federacji Przedsiębiorców i Pracodawców Przedsiębiorcy.pl, który pogratulował obecnym ich sukcesów oraz podkreślił zaangażowanie Federacji w działania na rzecz promowania polskiej przedsiębiorczości.

Słowa uznania i gratulacje Laureatom przekazał również Pan Janusz Piechociński – Prezes Izby PrzemysłowoHandlowej Polska-Azja. „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki” to inicjatywa, której celem jest kreowanie i umacnianie etycznych norm oraz standardów w obszarach: przedsiębiorczości, instytucji oraz w ochronie zdrowia.

Już od ośmiu lat na wniosek urzędów marszałkowskich i wojewódzkich oraz na wniosek Prezydium Przedsiębiorcy.pl i Zarządu Mazowieckiego Zrzeszenia Handlu Przemysłu i Usług przyznawane są nagrody w projekcie „Rzetelni” – dla osób, podmiotów, organizacji zasłużonych dla rozwoju przedsiębiorczości. Statuetki i dyplomy uznania Laureaci odebrali z rąk Pana Roberta Składowskiego – Prezesa Federacji Przedsiębiorcy.pl oraz Piotra Podgórskiego – Wiceprezesa Federacji Przedsiębiorcy.pl Podsumowania wieczoru dokonał Prezes Przedsiębiorcy.pl Pan Robert Składowski, który poinformował zebranych gości o kolejnym wydarzeniu organizowanym przez federację, a którym będzie zaplanowana na czerwiec 2019 Wielka Gala „30 lat wolności dla polskiej przedsiębiorczości”. Na koniec odczytano list Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Pana Marka Kuchcińskiego, który zawierał słowa skierowane również do Laureatów Programu: cyt. „(…) Cieszę się, że Ogólnopolska Federacja Przedsiębiorców i Pracodawców – Przedsiębiorcy.pl za cel postawiła sobie wyróżnienie tych podmiotów, które najbardziej przyczyniają się do rozwoju ekonomicznego Rzeczypospolitej. Dzisiejsza Wielka Gala stanowi wyjątkowy moment, abyśmy mogli podziękować laureatom za ich pożyteczną pracę. Z wielką radością gratuluję Państwu zwycięstwa, życząc jednocześnie wszelkiej pomyślności w realizacji przyszłych planów. Chciałbym dołączyć jeszcze jedno życzenie, w świetle obecnego wydarzenia jak najbardziej uzasadnione, wielu sił do dalszej pracy.(…)” Po części oficjalnej nadszedł czas na zabawę, a goście bawili się przy muzyce gwiazd wieczoru: Rafała Brzozowskiego oraz Andrzeja Rybińskiego.

Zobacz fotorelację